Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.01.2022
NOVÝ PRODUKT: Prodejní pult 1,5m se světle hnědou horní deskou
Další novinkou na našem e-shopu je Rozkládací prodejní pult RedX® PROFI 1,5m. Jedná se o pult s dřevěnou horní deskou, ve světle hnědé barvě. Na naše... číst celé
13.07.2021
YouTube kanál RedX
Představujeme Vám náš YouTube kanál RedX International CZ, kde najdete profesionální produktová videa nůžkových párty stanů, nafukovacích stanů a náby... číst celé
24.05.2021
Máme opět otevřeno!
Jsme moc rádi, že se protipandemická opatření i nadále zmírňují a Vy nás tak opět můžete navštívit v naší prodejně.  V showroomu máme vystaveno někol... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti RedX International CZ s.r.o. se sídlem Opatovická 255/9, České Budějovice, 37010, IČ 08015155, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích, spisová značka C 28665 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno
    • příjmení
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovic
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kdo jsme

RedX International CZ s.r.o.
www.redx.cz

Prodejna & sklad:

Nemanická 437/5 (Areál ŘEMPA)
37010 České Budějovice

Otevírací doba prodejny:

Pondělí - čtvrtek: 9.00 - 16.00
Pátek: 9.00 - 15.00

Kde nás najdete

Kontaktujte nás
Logo
Zákaznická podpora RedX®
Po - Pá (9 - 17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz