Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá (9 - 17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 5 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.04.2020
Společně to zvládneme!
Ve světle momentálních událostí bychom všem rádi popřáli především pevné zdraví. Věříme, že společně vše zvládneme a že se všichni brzy vrátíme k běžn... číst celé
23.01.2020
Účast na Pivním festivalu 2020
Již 20.2.2020 začíná náš oblíbený Pivní festival na výstavišti v Českých Budějovicích, a jelikož máme dobré pivo tuze rádi, náš stánek nemůže letos ch... číst celé
30.12.2019
RedX® přeje úspěšný nový rok!
Rádi bychom všem našim zákazníkům a obchodním partnerům popřáli úspěšný vstup do nového roku, tentokrát s pořadovým číslem 2020. Přejeme dostatek to... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Společnosti RedX International CZ s.r.o. se sídlem Opatovická 255/9, České Budějovice, 37010, IČ 08015155, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích, spisová značka C 28665 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Kdo jsme

RedX International CZ s.r.o.
www.redx.cz

Prodejna & sklad:

Nemanická 437/5 (Areál ŘEMPA)
37010 České Budějovice

Otevírací doba prodejny:

Pondělí - čtvrtek: 9.00 - 16.00
Pátek: 9.00 - 15.00

 

Kde nás najdete

Kontaktujte nás
Logo
Zákaznická podpora RedX®
Po - Pá (9 - 17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz